مجتمع تجاری پابلیکیس در یکی از قدیمی ترین و با اهمیت ترین مناطق تجاری و توریستی شهر پاریس فرانسه، در سال 2002،طراحی و ساخته شد
یکی از دلایل موفقیت مجتمع تجاری پابلیکس، پیوند و ارتباط بنا با عابرین پیاده در پیرامون سایت و همچنین توجه به لزوم شاخص بودن مجتمع تجاری در منطقه ای کاملا تجاری و مملو از نمونه های مشابه می باشد. در طراحی این بنا شفافیت جداره ها به منظور انعکاس جنب و جوش درون مجموعه بوده و از دیگر راهکارهای معمار برای ایجاد ارتباط میان شهر، شهروندان و پروژه می باشد
در طرح بازسازی این بنا نه تنها جداره های آن که متعلق به دهه پنجاه میلادی بوده اند به طور کامل تغییر نموده اند؛ بلکه پلان طبقات اول و همکف کاملا بازسازی شده و چهار طبقه در زیرزمین به بنا اضافه شده. در همسایگی این بنا که در حاشیه بلواری عریض قرار دارد، ساختمان هایی قدیمی با نماهایی از جنس سیمان قرار دارند. در طرح جدید، پوسته ای مواج از میله های فولادی و صفحات شیشه ای به نمای ساختمان الحاق شده است. این پوسته که در کنج بنا و بر فراز ورودی اصلی، بسیار شاخص می باشد یکی از نکاتی است که نمای جدید مجتمع را از سایر بناهای پیرامون آن متمایز می کند. در پس این پوسته جدید، ستون های قدیمی ساختمان با دهنه هایی وسیع حفظ شده و قابل رویت می باشد. شفافیت، ایده اصلی در بازسازی بنا بوده و در شهر پر جنب و جوشی همچون پاریس، حضور مخاطبان درون مجموعه در سطوح مختلف که به سادگی از خارج بنا قابل رویت می باشند به پویایی و سرزندگی این بنا افزوده است
در طبقه همکف این مجتمع، دیواره ای مواج؛ پلان همکف را به دو قسمت کاملا مجزا تفکیک نموده. قسمتی از این طبقه به فضاهای تجاری و قسمت دیگر به فضاهای ورود و خروج کارمندان واحدهای اداری ساختمان اختصاص دارد. همچون جداره های خارجی و در جهت پیوند فضاهای داخلی، بسیاری از دیواره های جدا کننده میان راهروها و واحدهای تجاری شفاف و از جنس شیشه و فولاد می باشند
برخلاف دیگر آثار که که غالبا دارای آتریوم مرکزی می باشند، این بنا فاقد ویدی عظیم بوده و در عوض پلکان مواجی که به خوبی توسط رنگ آمیزی و نورپردازی شاخص گردیده است فضاهای تجاری همکف را به طبقات پایین تر متصل می سازد. در طبقات زیرزمین علاوه بر فضاهای تجاری-فرهنگی، چندین سالن سخنرانی، جلسات، نمایش و یک سالن سینما با دسترسی هایی مستقل از خارج بنا قرار دارند. همچنین تمامی قسمت های تاسیساتی و خدماتی ساختمان نیز به صورت مجزا در زیرزمین گنجانده شده اند. در دو طبقه بالایی بنا که اندکی نسبت به جداره خیابان عقب نشسته اند نیز رستوران ها و کافی شاپ هایی با فضای پذیرایی روباز قرار دارند که چشم انداز مناسبی به بافت قدیمی شهر دارند. تنوع کاربری های درون این مجموعه و ارائه خدمات متنوع؛ علاوه بر جذب مخاطبان بیشتر، موجب می شود تا مخاطبان ساعت های طولانی را در این مجتمع بگذرانند
قلعه حفاظتی، خیابانهای سنگفرش پیچ خورده و طرح شهری قرون وسطایی همه ویژگی های بسیاری از شهرهای اروپایی ساحلی هستند. اما هنگام کاوش در شهر فرانسوی سن ملو ، دشوار است که باور کنیم که این به سختی شهر اصلی است. آنچه که Saint-Malo از بسیاری از شهرهای اروپایی که در کنار دریا قرار دارد را جدا از محل قابل توجهی که از خط ساحلی خارج می شود جدا می شود. تاریخ پیچیده آن است که چگونه در جنگ جهانی دوم شدیدا ویران شد، اما به زیبایی شناسی اولیه بازسازی شد.
رتبه بندی شهرهای یک تلاش خطرناک است. هنگامی که این زمین بزرگ و 7.6 میلیارد ساکن آن هرگز به چیزی جز یک توافق نرسید چه می تواند عینی و منصفانه باشد؟ با این حال شرکت مشاوره بین المللی Resonance Consultancy چالش هایی را بر اساس نظرات مردم دریافت می کند : “بازدیدکنندگان شهر و ساکنان آن”.
پایگاه جامع ارگان معماری می نویسد:موسسه فرهنگی جهان عرب، بنیادی فرهنگی- مطالعاتی است که با همکاری 18 کشور عربی و در جهت حفظ و اشاعه ارزش های فرهنگی جهان عرب و مبادلات علمی میان اعراب و کشورهای اروپایی در سال 1987 در پاریس فرانسه تاسیس شده است.
به گزارش ارگان معماری:طرح این خانه، اجرایی از سیستم سازه ای موسوم به دومینو با دال های کف بدون تیر و کنسول شده از ستون های باریک می باشد. این طرح یک مدل مجلل از طرح آپارتمان کارکنان، نمایش داده شده از پاویلیون دولسپریت نوو همراه با تراس سرپوشیده دو طبقه آن می باشد.
به گزارش ارگان معماری:سایت تماشایی پروژه “مرکز فرهنگی ژان ماری تی جی بائو” در مکانی میان دریا و مرداب واقع شده که دارای پس زمینه ای کوهستانی است. به گفته “رنزو پیانو” معمار این مرکز فرهنگی، زیبایی پوشش گیاهی و توپوگرافی خاص جزیره دورافتاده “نیوکالدونیا” در کرانه های خاوری استرالیا، منبع اصلی الهام وی در طرح پروژه بوده است.
به گزارش ارگان معماری:شارل ادوارد ژانره طراح محلی خانه هایی به سبک کلاسیک، در سال 1923 به پاریس فرانسه حرکت کرده و به نام مستعار لوکوربوزیه، مدرنیستی کلان شهری، با بلند پروازی های بی حد و حصر تبدیل شد.
به گزارش ارگان معماری:مرکز ژرژ پمپیدو نام مؤسسه هنری و فرهنگی است که در سال ۱۹۷۷ به نام ژرژ پمپیدو رئیس جمهور فرانسه در پاریس برپا شد. این مرکز شامل موزه ملی هنر مدرن، مرکز طراحی صنعتی، اداره توسعه فرهنگی است. نمایشگاه های هنری و فرهنگی نیز همیشه در آن برپا است. دو ارگان مهم دیگر یعنی کتابخانه عمومی مرجع و بنیاد پژوهش و هماهنگی موسیقی و آکوستیک نیز بخشی از این مرکز است.
به گزارش ارگان معماری:مجتمع تجاری پابلیکیس در یکی از قدیمی ترین و با اهمیت ترین مناطق تجاری و توریستی شهر پاریس فرانسه، در سال 2002، توسط دفتر معماری Michaele saee طراحی و ساخته شد.
اخیراً هتلی در کشور فرانسه آغاز به کار کرده است که برخلاف روال معمول به جای احداث در خشکی، بر روی قایقی در رود سن در مرکز شهر پاریس تعبیه شده است. برای آشنایی بیشتر با این هتل جالب و عجیب در ادامه مطلب با ارگان معماری همراه باشید.
به گزارش ارگان معماری:ترکیب معماری و صوت؛ منجر به ایجاد و خلق فضاهایی قابل انعطاف و سرزمین های نامرئی بدون مرزهای فیزیکی محدود می شوند. البته استدلالی هم هست که بیان می کند معماری فقط بصری است و فقط اراده ای برای ایجاد محدودیت ها و مرزها دارد. در حالی که این همه ماجراجویی معماری نیست.
ارگان معماری می نویسد: معماران Tetrarcدر فرانسه، ساختمان فرهنگی طراحی کرده اند که قادر به میزبانی موسیقی و تئاتر می باشد. همچنین این مجموعه به عنوان مرکز اجتماعات شهر و تجلی گاه مشارکت شهروندان به شمار می رود. پروژه دارای 4 طبقه بوده و امید است تا سال 2020 به اتمام برسد. مساحت کلی پروژه حدود 5082 متر مربع می باشد درحالی که بسیار جمع و جور به نظر می رسد. به طوری که، فرم کلی ساختمان به شکل مربعی است که در قسمت مرکزی آن حفره ای به صورت منحنی ایجاد شده که فضای باز سخاوتمندانه و حیاط مرکزی ساختمان به شمار می رود.