بادگیر چپقی

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
طراحی نقشه دوطبقه مسکونی مهدویان، اسلام آباد
طراحی پلان دوطبقه مسکونی شام روشن، کرمان
به گزارش پایگاه معماری اَرگان:شهرک اکباتان یکی از بزرگترین شهرکهای خاورمیانه است که در غرب تهران و ناحیه شش منطقه ۵ شهرداری تهران قرار گرفتهاست. این شهرک 59/4 کیلومتر مربع وسعت و 44981 نفر جمعیت دارد. شهرک اکباتان از سمت شرق به کوی بیمه و شهرک آپادانا، از شمال به اتوبان تهران کرج، از غرب به نمایشگاه صنایع هواپیمایی و از جنوب به جاده مخصوص تهران کرج محدود گشتهاست. این شهرک را شرکت عمران و نوسازی اکباتان ساختهاست. شهرک اکباتان در مسیر خط چهار متروی تهران قرار دارد. عمر مفید این شهرک در حدود 300 سال برآورد شده است.
به گزارش پایگاه معماری اَرگان: این شهرک در ابتدای احداثش، به دلیل داشتن معماری یکنواخت و منطبق با الگوهای معماری سبک بینالملل، بسیار مورد انتقاد قرار گرفت و به عنوان محیطی فاقد ظرفیتهای لازم برای ایجاد سرزندگی و نشاط در مجموعه ارزیابی میشد. اما امروزه به دلیل پیشبینیهای لازم در فراهم آوردن زیرساختهای شهری و خدمات مورد نیاز، این شهرک نسبت به بسیاری از شهرکهای جدید، مزیّتهای زیادی دارد و نزد ساکنان دارای اعتبار و ارزش شده است.
خانه ایرج ثابت، کاخ ثابت پاسال کوچه جانسپار (طاهری فعلی)، خیابان جردن
تاریخ اتمام پروژه: حوالی سال ۱۳۵۵
کاخ ثابت پاسال که با عنوان «کاخ ورسای ایران» یا «قصر سنگی» هم شناخته میشود در آغاز متعلق به ایرج ثابت، پسر حبیبالله ثابت (معروف به ثابت پاسال) سرمایهدار نامور ایرانی در پیش از انقلاب بوده است که پس از انقلاب مصادره شد. این ساختمان بهعنوان بزرگترین خانهٔ تهران در انتهای شمالی خیابان جردن در منطقه تجریش تهران جای گرفته است و معماری آن از روی الگوی معماری قصر پتی تریانو در ورسای ساختهشده است.
به گزارش ارگان معماری:مجموعه کاخ های نیاوران، در باغ بزرگی به مساحت حدود 11 هکتار در شمال تهران قرار دارد، که از زیبایی و جذابیت طبیعی و تاریخی فراوانی برخوردار می باشد.
به گزارش ارگان معماری:مقبره الشعرا یا آرامگاه شاعران یکی از گورستان های تاریخی شهر تبریز، استان آذربایجان شرقی است؛ که در محله سرخاب، پیرامون تکیه حیدر در تقاطع خیابان های ثقة الاسلام و عارف واقع شده و در ضلع شرقی بقعه سید حمزه و مقبره قائم مقام و ملا باشی قرار دارد.
به گزارش ارگان معماری:میر رضی الدین آرتیمانی مشهور به میر محمد و متخلص به رضی، از شاعران و عارفان مشهور دوران صفویه است. وی در سال 978 ه.ق در روستای آرتیمان، سه کیلومتری از توابع تویسرکان، شهر همدان بدنیا آمد.
معماری ايران از اواخر دوره قاجار و شروع دوره پهلوی دچار هرج و مرج و آشفتگی شد. در معماری پهلوی ما شاهد احداث همزمان ساختمانهايی هستيم كه هر كدام بيانگر يكی از مكاتب فكری دوره هايی مشخص از تاريخ ايران هستند : كاخ مرمر به تقليد از معماری سنتی و عمارت شهربانی كل كشور به تقليد از تخت جمشيد و ساختمانهای بلديه (شهرداری ) و پستخانه به شمال و جنوب ميدان امام ( سپه ) به تقليد از معماری نئوكلاسيك فرانسه ساخته شدند. در معماری پهلوی تلاش می شد كه پيوندی بين سه طيف فكری به وجود آيد : ساختماهای وزارت امور خارجه ، اداره پست ، صندوق پس انداز بانك ملی را در واقع می توان به عنوان نمونه اين گونه ساختمانهای التقاطی نام برد. اين گرايشهای متفاوت و بعضا متضاد در معماری اين دوره ناشی از اختلاف در گرايشهای سياسی و ايدوئولوژيك اين عصر از تاريخ ايران است كه ريشه در جريانهای عقيدتی – سياسی اواخر دوره قاجار و اوايل دوران پهلوی دارد .
به گزارش ارگان معماری: آرامگاه سعدی معروف به سعدیه، محل زندگی و دفن سعدی، شاعر برجسته پارسی گوی است. این آرامگاه در انتهای خیابان بوستان و کنار باغ دلگشا در دامنه کوهی در شمال شرق شیراز استان فارس قرار دارد.
به گزارش ارگان معماری: حافظیه نام مجموعه آرامگاهی در شمال شهر شیراز استان فارس و در جنوب دروازه قرآن است. این مجموعه به دلیل جای دادن آرامگاه حافظ شیرازی در خود، به این نام مشهور شده است.
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد یک حساب کاربری؟