کلیه اطلاعات معماری شهر تبریز


شامل یک فایل پی دی اف حاوی کلیه اطلاعات معماری شهر تبریز می باشد
به گزارش ارگان معماری:مقبره الشعرا یا آرامگاه شاعران یکی از گورستان های تاریخی شهر تبریز، استان آذربایجان شرقی است؛ که در محله سرخاب، پیرامون تکیه حیدر در تقاطع خیابان های ثقة الاسلام و عارف واقع شده و در ضلع شرقی بقعه سید حمزه و مقبره قائم مقام و ملا باشی قرار دارد.
شامل فایل پی دی اف حاوی مقاله (کتیبه محراب مسجد جامع تبریز ) می باشد.
کندوان یکی از 3 روستای صخرهای جهان است که موجب جذابیت بی نظیر آن شده است. معماری روستای کندوان و جاری بودن زندگی مردم در قالب بافت قدیمی آن یک استثنا در دنیا به حساب می آید. چرا که دیگر در ترکیه و آمریکا کسی در کاپادوکیه و داکوتا زندگی نمی کند
به گزارش ارگان معماری: افضل الدین بدیل بن علی خاقانی شروانی، متخلص به خاقانی از جمله نامدارترین شعرای ایرانی و بزرگترین قصیده سرایان تاریخ شعر و ادب فارسی به شمار می آید. از القاب مهم وی می توان به حسان العجم اشاره نمود. وی در 520 هجری قمری در شروان به دنیا آمد، و در سال 595 ه.ق در تبریز درگذشت. آرامگاه وی در مقبره الشعرا در کنار استاد شهریار و حدود 400 شاعر دیگر قرار دارد.
به گزارش ارگان معماری: برج گرد مراغه در خیابان اوحدی، کوچه موسوی، استان آذربایجان شرقی قرار دارد. تنها کتیبه تاریخ دار بنا بر بالای در آن قرار دارد که بر طبق آن، احداث بنا در سال 563 به اتمام رسیده است.
به گزارش ارگان معماری: ایلگلی (استخر مردم) از گردشگاه های زیبا و دلکش تبریز و ایران است که در جنوب شرقی تبریز، استان آذربایجان شرقی و بر دامنه تپه ای واقع شده.
گنبد غفاریه در شمال غربی شهر مراغه و در کنار رودخانه صوفی چای قرار گرفتهاست. این گنبد در زمان حکومت ایلخانیان و توسط سلطان ابوسعید بهادرخان ساخته شدهاست.
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد یک حساب کاربری؟