به گزارش ارگان معماری:تراس ها و راهروهای سرتاسری، در ایجاد بافت منسجم این شهرک تاثیر گذار بوده و به عنوان یک میانجی موثر در بخش های مختلف عمل می کنند. در واقع سعی شده است تا در این طرح از بالکن و تراس های سرتاسری به عنوان فاکتورهای اصلی طراحی استفاده شود.
شهرک مسکونی هرزبرگ توسط گروه معماری AllesWirdGut در شهر وین؛ پایتخت کشور اتریش و در زمینی به مساحت 20213 مترمربع در سال 2011 اجرا شده است.
ایده اصلی ساخت این شهرک ارائه ترکیبی از انواع مجتمع های مسکونی به صورت یک محله مسکونی جهت تسهیل در امور زندگی آن باشد. و به این صورت این ایده در دو سطح برنامه ریزی شهری و معماری دنبال شد.
برای نهمین سال متوالی وین به رتبه اول مرسر در شهرهای با بهترین کیفیت زندگی در جهان می رسد. با وجود نوسانات اقتصادی در قاره اروپا، پایتخت اتریش به ده شهر دیگر در هشت شهر دیگر اروپا پیوست.
به گزارش ارگان معماری: رامپلن کلمه ای بود که توسط منتقدین برای توصیف روش ترکیبی مخصوص آدولف لوس بکار برده شد، که این عبارت به معنای طراحی در سه بعد فضایی و نه به صورت دیاگرامی می باشد.
ارگان معماری مینویسد:با توجه به شرایط خاص اقلیمی کشور اتریش (زمستان های طولانی و روزهای کوتاه) حداکثر استفاده از تابش خورشید یکی از مهم ترین دغدغه های معماران بوده و این امر در خصوص کاربری هایی نظیر خانه، مجتمع های مسکونی و مجتمع های اقامتی دارای اهمیت بیشتری می باشد. به همین دلیل در طراحی خانه های سالمندان نیز طراحی نظام توده و فضا و جهت گیری احجام تحت تاثیر این مقوله می باشد.
به گزارش ارگان معماری: ایستگاه راه آهن مرکزی با سقف غیر متعارف خود که در قالب یک موج است نشان دهنده ی جنبش و حرکت و منعکس کننده ی پویایی سفر راه آهن مدرن می باشد.سقف ایسگاه با ارتفاعی بیش از 8 متر است و از ورق های آلومینیومی تشکیل شده که تصویر آسمان را در خود انعکاس می کند
ارگان معماری می نویسد: شاید در نگاه اول به نظر برسد که کتابخانه ، حداقل در شکل سنتی و معمول خود، در مقابله با کتابهای دیجیتال و کتابخوانها، مبارزه را باخته و عقب نشینی کرده است، اما نمیتوان منکر نقش مهم و ارزشمند آنها در شکل گیری جریانهای متعدد روشنفکری و عقلانیت در جوامع بشری شد. نقشی تحسین برانگیز که به نوعی سرنوشت بشر را تحتالشعاع خود قرار داده و به این سادگی فراموش شدنی نیست.