به گزارش ارگان معماری:گروه اتریشی آستریَن وِرک باند در سال 1910 تأسیس شد که دنباله رو گروه آلمانی وِرک باند بود که در سال 1907 توسط هرمان موتسیوس پایه ریزی شده بود. هدف این گروه به تصویر کشیدن ارزش نیروی بالقوه ی همکاری بین هنر و تکنولوژی بود. اگر چه آدولف لوس یکی از منتقدان این نوع تفکر، تحت ریاست اولین مدیر این گروه به نام جوزف هافمن بود.
لوس در مقاله ی خود که در سال 1918 منتشر شد از اعضای گروه ورک باند به عنوان افراد زائد یاد کرده است و این به دلیل هواداری آن ها از نوعی طراحی بی فایده و صرفاً شیک است؛ اگر چه هنگامی که جوزف فرانک ریاست این گروه را به عهده گرفت، لوس هم نظر خود را در مورد این سازمان تغییر داد و در نمایشگاه سال 1932 دعوت او را برای طراحی ردیفی از آپارتمان ها، که مخصوص خانه سازی برای طبقه ی کارگر بود، پذیرفت. هدف اصلی این نمایشگاه، نشان دادن حداکثر استفاده از فضا و نیز ایجاد حداکثر راحتی ممکن و سخت گیری برای رعایت حداقل اتلاف فضا بود.
لوس در سال 1921 به عنوان معمار اصلی دپارتمان خانه سازی شهر وین اتریش منصوب شد؛ اما در سال 1924، هنگامی که تحقق بخشیدن به طرح های خود را بسیار دشوار یافت، از سمت خود استعفا داد. تمامی روش های او بر خلاف صاحب منصبان آن دوره بر مبنای اعتقاد به تأثیر اجتماعی خانه سازی و نقش مهمی بود که معماری در جامعه ایفا می کرد. او پروژه هایی مانند کارل مارکس هُف اثر اِن در سال 1926 تا 1930 را بیش از اندازه بزرگ و با تجهیزات ناکارآمد می دانست. لوس در سال 1922 سمیناری در کنفرانس ریبا در باغ شهر برگزار کرد که نشان می داد عقاید او در انگلیس بهتر از اتریش مورد قبول واقع خواهند شد. بسیاری از عناصر طراحی پروژه های ابتدایی که وی پیشنهاد کرد و آن هایی که مورد قبول واقع نشدند بر پایه ی (شو هاوس) در سال 1912 قرار داشتند. این مجتمع مسکونی به صورت یکسری از حجم و فضاهای به هم مرتبط تصور شده بود: پلکان اصلی طرح، در یک هال با سقف بلند قرار گرفته و تراس های سقفی که بیرون از اتاق خواب ها قرار گرفته در طبقات فوقانی، فضا را به بیرون گسترانده و در نتیجه شکل طرح را به صورت مقطعی پلکانی در آورده اند. این ایده بعدها در پروژه های خانه سازی مانند (گروه 20 ویلا با تراس های سقفی) در سال 1923 برای خانه سازی کوت دو آژور و (اینزردورف تراس) در وین، پخته تر گردید.
خانه های ورک باند، دو قسمت از واحدهای نیمه مجزا می باشند، ولی به خوبی مشخصات معروف لوس را بیان نمی کنند (یک نشیمن با ارتفاع دو طبقه و فضای ناهار خوری که دارای دید به گالری می باشد که در این طرح دارای میز مطالعه ی جاسازی شده می باشد). در طبقه ی فوقانی، اتاق خواب هایی با تراس های بزرگ قرار گرفته و زیر زمین در پایین ترین طبقه قرار دارد. ظاهر عملکرد گرایانه ی این ساختمان، با سطوح ساده ی مسطح و بدون دکور، به همراه پنجره های بزرگی به سمت جنوب و حجمی مکعبی شکل، باعث شده تا این ساختمان به یکی از قسمت های زیبای نمایشگاه تبدیل شود.
از طرفی آندره لورشات نیز بلوکی کوچک از آپارتمان ها را برای نمایشگاه وِرک باند در نظر گرفت اما در ادامه ی کار، هنگامی که مقامات شهری تصمیم گرفتند که واحدها به جای اجاره دادن فروخته شوند؛ طرح خود را به این ردیف از خانه های تراسی تغییر داد. این نمایشگاه با ساختمان هایی از معماران معروف ونیزی همچون آدولف لوس و هافمن، مورد توجه خاصی قرار گرفته بود و در کنار این معماران، معمارانی با شهرت کمتر، مانند هرینگ و نوترا نیز حضور داشتند. اگر چه تعریف جدید لورشات از خانه های ردیفی، هم به عنوان یک شرکت کننده در نمایشگاه و هم به عنوان گونه ای جدید از خانه های ردیفی، یکی از جذاب ترین پروژه های این نمایشگاه بود.
جانمایی خانه های منفرد روش جدیدی می باشد. به جای استفاده از پلان عمیق معمول، به همراه پله هایی در مرکز، از پلان بسیار کم عمق استفاده شده است (9.16 متر در داخل) و در نتیجه تا حدی عرض پلان (8 متر) زیاد است. این نوع تناسب فضایی، از مشکل معمول عدم دسترسی کافی به نور روز جلوگیری کرده و اکثر اتاق ها دارای پنجره هایی در دو سمت خود می باشند. پلکان از پوسته ی بیرونی ساختمان، خارج شده و توسط دیواری قوسی شکل پوشیده شده است که باعث ایجاد مفصل در نمایی نسبتاً تخت گردیده و خانه ی محوطه ای را تعریف و تقسیم بندی می کند. توجه ویژه ای به جزئیات طراحی قسمت های داخلی واحد مبذول شده است؛ این توجه، در مورد انعطاف پذیری فضاها در طول زمان و چگونگی استفاده به روش های گوناگون می باشد.
علاوه بر این، ایده ی خانه به عنوان وسیله ای برای زندگی، منجر به استفاده از وسایل توکار گردید؛ مانند قفسه بندی و گنجه هایی که در طول دیوار و در داخل آن قرار گرفته اند و هم چنین میزها و تختخواب های تاشو که در اکثر اتاق ها وجود دارند. برای هر طبقه نقشه هایی آماده شده بود که چگونگی چیدمان وسایل را در طول روز و شب برای تجهیزات نشان می داد تا انعطاف پذیری طرح را به تصویر بکشد. جزئیات طرح در تراز طبقه ی همکف، شامل انبار زغال و چوب، حیاط بیرونی برای خشک کردن لباس ها، رختشوی خانه ی داخل ساختمان و رواق میان دو حیاط ساختمان می باشد (فضایی مسقف و باز که حیاط مقابل را به باغچه پشتی متصل کرده و به عنوان حائلی میان فضاهای مسکونی و خیابان می باشد). این واحدها هم چنین می توانستند به راحتی گسترش یابند، چه در تراز سقف (واحدی که دارای تراس بود) و یا این که رواق میان دو حیاط می توانست پوشیده شده مورد استفاده قرار گیرد. هم چنین اتاق خدمه برای کاربری های دیگر مورد استفاده قرار گیرد.
برای نهمین سال متوالی وین به رتبه اول مرسر در شهرهای با بهترین کیفیت زندگی در جهان می رسد. با وجود نوسانات اقتصادی در قاره اروپا، پایتخت اتریش به ده شهر دیگر در هشت شهر دیگر اروپا پیوست.
تحریریه معماری اَرگان می نویسد: زاویه های تند و فرم های تکه تکه شده. مهم تر از همه اینها ، روابط فلسفی مستحکم از ویژگی های بارز موجود در طرح های اوست . لیبسکیند عمیقا ضد کلاسیک است . در نزد وی قواعد کلاسیک تناسب ، هماهنگی ، نظم ، تقارن و توازن که به شکلی موقر در کاخ قرن هیجدهمی مجاور اثر وی در برلین به چشم می خورد در واقع حکم نظام هایی بسته و منسوخ را دارند .
دره 25 کیلومتری Reis که در آن شهر نشسته است حدود 15 میلیون سال پیش پس از برخورد سیارک با این منطقه باویرا شکل گرفت . علاوه بر خروج از دهانه که در آن شهر ساخته شد، سنگ ریخته گری به هوا از فشار عظیم اثر ضربه زدگی سنگ های موجود برای تشکیل الماس. این برخورد همچنین منجر به ایجاد یک سنگ درشت دانه حاوی کریستال، شیشه و الماس شناخته شده به عنوان suevite .
طرح پیتر آیزنمن که در ابتدا پروژهای مشترک با مجسمهساز شهیر ریچارد سرا بود در اول آپریل سال ۲۰۰۳ آغاز شد و در ۱۵ دسامبرسال ۲۰۰۴ به پایان رسید ولی در سال ۲۰۰۵ درست ۶۰ سال پس از جنگ جهانی دوم افتتاح شد. و به عقیده بسیاری یکی از سردترین سازههای موجود در جهان را رقم میزند.
به گزارش ارگان معماری:خانه برنز توسط پیتر برنز در سال 1901، در Darmstadt آلمان طراحی و ساخته شد. خانه برنز به طرز نامشخصی با سبک آرت نوو کار شده است ولی فرم قائم آن، سقف هرمی پرشیب آن، جناقی های آن و پنجره های جلو آمده زیرسقف ساختمان، به طور محسوسی جدا از خانه های آلمانی طبقه متوسط (بورژوا) در آن دوره نیستند.
اَرگان معماری می نویسد: طراحی معمار آلمانی در مونیخ نمونه ای از تنوع و منطق گرایی است. گالری های مستطیل شکل به صورت متقارن در اطراف بخشی قرار دارند که از طریق سه طبقه بالا می رود.
ارگان معماری میگوید: گفتگو و کشمکش در مورد ساخت و گسترش موزه ی یهود در برلین سالها به طول انجامید و طی این مدت بسیاری از کارشناسان خبره در مورد مفهوم و نتیجه ساخت چنین بنایی بحث و گفتگو کردند. نتیجه این مذاکرات برگزاری مسابقه ای در سال 1988 بود که برنده آن دنیل لیبسکنید (Daniel Libeskind) معرفی شد. معمار برجسته ای که در سال 1946 در لهستان بدنیا آمد و ساخت بخش الحاقی موزه یهو برلین از مهم ترین آثار او به شمار می رود.
به گزارش ارگان معماری:کوپ هیمل بلاو (Coop Himmelblau) عنوان دفتری است که در سال 1968 توسط سه معمار اتریشی با نام های “ولف پریکس”، “هلموت شوایسزینسکی” و “مایکل هلزر” تاسیس گردید.
به گزارش ارگان معماری:مجتمع مسکونی زیمن اشتات برای اقشار کم درآمد و کارگران نیروگاهی، در حومه ی شهر برلین آلمان و در یک سایت وسیع ساخته شد. مدیر طرح این پروژه مارتین واگنر، مسئولیتی برای طرح بالادست سایت به هانس شارون واگذار کرد که شامل پروژه هایی از والتر گروپیوس، هوگو هرینگ و آلفرد فوربات بود.
به گزارش ارگان معماری:مجتمع اقامتی سالمندان البشلس پارک (elbschloss park residence) همچون دهکده ای آرام و کوچک، به دور از هیاهوی شهر “هامبورگ” در آلمان قرار گرفته است.
به گزارش ارگان معماری:اعتبار سبک بین المللی در سال های نخست شکل گیری معماری مدرن، وامدار اندیشه های والتر گریپوس (Walter Gropius) در خصوص ویژگی های معماری عصر جدید است.
به گزارش ارگان معماری:هانس شارون (Hans sharoun) معمار مشهور آلمانی است که آوازه اش را مدیون طراحی ساختمان باشکوهی در برلین آلمان برای کنسرت فیلارمونیک این شهر است. وی طراحی این مجموعه را در سال 1956 آغاز و در سال 1963 به اتمام رساند. این مجموعه جایگزینی بود برای ساختمان کنسرت ویران شده در جنگ جهانی دوم.