به گزارش ارگان معماری:با پیشرفت فن آوری روز دنیا و گسترش و تاثیر روزافزون آن در زندگی روزمره انسان ها، حوزه فعالیت و رفتاری آن ها دستخوش تغییرات شده است، به طوری که طراحان و صاحبان مشاغل با به کارگیری فن آوری جهت ساخت سیستم های هوشمندی که نسبت به محیط واکنش نشان می دهند، تلاش در پررنگ تر کردن نقش مخاطبین در شکل گیری این گونه فضاها و کاستن از اهمیت مصالح و جزییات تزیینی دارند.
نمونه ای از اینگونه فضاها ” رستوران موجو آی کوییزین” در تایوان است که در سال 2010 توسط گروه طراحی موسکی (Moxie Design) ساخته شد. میزهای دو نفره رستوران به حسگرهای تماسی مجهز شده است و توسط پروژکتورهایی که بر روی میزها نصب شده اند تصاویر بر روی میز نمایش داده می شوند. به کمک این حسگرها وتصاویر، مشتریان می توانند به منوی رستوران دسترسی داشته، غذای باب میل خود را سفارش داده، به سلیقه خود تصاویر روی میز را تغییر دهند، صورت حساب خود را پرداخت نمایند. این اطلاعات در بانک اطلاعاتی رستوران و در فایل مخصوص هر مشتری ذخیره می شود.
استفاده از تکنولوژی روز از ویژگی های آثار موکسی است که در این رستوران به بهانه برانگیختن احساس شور و هیجان در مخاطبان به کار گرفته شده است. نکته حائز اهمیت توجه خاص طراحان به ترکیب مناسب نور و رنگ است. چنین رویکردی بی شک سرآغاز استفاده از تکنولوژی دیجیتال در نسل جدید فضاهای خدماتی-تفریحی می باشد.
این موزه که توسط کریس یائو (Chris Yao) و گروه معماری”Artech”طراحی و اجرا شده، در مجاورت بندر وُشی (Wushih) قرار گرفته است. بندری که روزگاری بسیار پر رونق بوده و اکنون به یک مرداب زیبا و خیال انگیز تبدیل شده است. این موزه که در استان یولِن (Yilan) در کشور تایوان احداث شده، قرار است بازتاب دهندهی تاریخ منحصربفرد، هنر غنی و البته چشماندازهای زیبای این کشور باشد.
به گزارش ارگان معماری:فرم 4 (Form4) نام تیم طراحی این ساختمان های متفاوت و جذاب می باشد که در مسابقه جایزه بزرگ طرح آینده شبکه های گسترده تایوان سال 2013، برنده مسابقه شدند.
به گزارش ارگان معماری: سو فویجیموتو((Sou Fujimoto)) معمار اهل توکیو، برنده مسابقه طراحی برجی در کشور تایوان شد. هدف اصلی فویجیموتو در طراحی این برج، ارائه یک مدل سبز برای ساکنان قرن 21 بود.
به گزارش ارگان معماری: برج تایوان در تایچونگ Taichung توسط گروه STL Architects در سال 2011 به عنوان یک ساختمان به یادماندنی طراحی شد که به عنوان نمادی برای شهر محسوب می شود؛ درست شبیه نقش نمادینی که برج ایفل در پاریس یا خانه اپرای سیدنی برعهده دارند.
به گزارش ارگان معماری: شرکت استرالیایی سوما soma که فعالیت رسمی خود را از سال 2007 آغاز کرده است. سوالی که برای شروع طراحی این برج مطرح کرد، این بود که : “آیا یک برج باید پیام ثابتی را به مخاطب ارائه دهد؟ آیا نیازی به تفسیرهای خاص مردم از معنای برج وجود دارد؟”