به گزارش ارگان معماری:از آنجا که به طور کلی معماری “ریکاردو لگورتا” و فرزند وی “ویکتور لگورتا” بیشتر ساختمان محور است تا زمینه گرا، کتابخانه عمومی سن آنتونیو ایالت تگزاس آمریکا نیز همچون سایر آثار آنها پیوند ضعیفی از لحاظ رنگ و فرم با بستر و زمینه خود داشته و بیشتر سعی دارد تا به عنوان عنصری شاخص در مقیاس شهری شناخته شود تا ساختمانی ساده که بدون توجه به آن نیز می توان از مقابلش عبور نمود.
به همین دلیل برخی از منتقدین معماری و شهروندان از این بنا به عنوان عنصری ناهمخوان در منطقه یاد نموده اند. با وجود تمامی انتقاداتی که به طور کلی در خصوص تکراری بودن معماری لگورتا و به طور خاص پیرامون این ساختمان مطرح است، نمی توان منکر موفقیت این بنا در جلب توجه عموم ساکنین منطقه و شهروندان به این ساختار متفاوت و همچنین آمار بسیار بالای مراجعین این کتابخانه شد.
در این بنا تمامی خصیصه های معماری لگورتا نظیر بازی نور و سایه، ترکیب رنگ های شاد و گرم با رنگ های سورمه ای و آبی، اغراق و تاکید در ریتم بازشوها، استفاده از آب و کمی طنز -شادمانی در معماری- به چشم می خورد.
طرح لگورتا به دلیل معرفی کیفیت های فضایی متنوع و جدید و سعی در ارتباط میان بنا و مخاطب برگزیده و ساخته شد. یکی از مهم ترین ویژگی های این طرح، تعریف فضاهای باز مجموعه به عنوان فضای مطالعه روباز است.
در طبقه همکف بنا، عملکرد هایی مثل گالری، نمایشگاه، فروشگاه و بخشی از سالن مطالعه عمومی قرار گرفته است. فضاهایی مثل سالن مطالعه محققین و آرشیو کتب تخصصی در طبقات بالاتر قرار دارند. بر خلاف رنگ قرمز که جداره های بیرونی بنا را تشکیل داده اند، در داخل آتریوم عظیمی به رنگ زرد توجه مخاطبین را به خود جلب می کند.
ساختار فضایی پلان به نحوی است که در سه طبقه اول بنا، حداکثر استفاده از زمین شده است که این امر به ایجاد بستری وسیع برای بنا و همچنین تعریف مناسب جداره های شهری انجامیده است. همچنین نحوه پلکانی ترکیب احجام به خلق تراس، بام های وسیع و همچنین فضاهای نیمه باز و نیمه بسته با کیفیات فضایی متنوع انجامیده است.
پس از مسائل مربوط به تامین مالی، تهدید به توقف پروژه در سال گذشته، برنامه هایی برای مرکز هنرهای نمایشی رونالد O. Perelman در مرکز تجارت جهانی در حال حاضر پس از توافق بین محل برگزاری و اداره بندر نیویورک و نیوجرسی آغاز می شود.
ارگان معماری به نقل آرچ دیلی می نویسد: توانایی معماری برای آوردن افراد با هم شاید یکی از بزرگترین ویژگی های الهام بخش خود باشد. و در حالی که بخش “آوردن مردم با هم” معمولا به صورت مفهومی معنی دار است، هیچ نوع ساختمان به اندازه ورزشگاه به اندازه شگفت انگیزی وجود ندارد که به معنای واقعی کلمه دهها هزار نفر در یک جا جمع شده باشد.
ارگان معماری می نویسد: مداخله حداقل به منظور تقویت ساختمان های تاریخی و سایت با ایجاد یک آستانه واضح برای بازدیدکنندگان به عنوان گردش در اطراف پایه قبر است. این مرکز به عنوان یک انتقال دهنده است که از طریق مرکز بازدید کننده جدید و صعود به بالای تپه، ساختمان ادغام با چشم انداز برای تبدیل شدن به محجوب و غیر قابل تشخیص است. بالا از ساختار جدید با ارتفاع بالای سطح تپه هماهنگ است، ایجاد یک پایگاه داده که معماری قدیمی و جدید را در سایت پیوند می دهد.
رتبه بندی شهرهای یک تلاش خطرناک است. هنگامی که این زمین بزرگ و 7.6 میلیارد ساکن آن هرگز به چیزی جز یک توافق نرسید چه می تواند عینی و منصفانه باشد؟ با این حال شرکت مشاوره بین المللی Resonance Consultancy چالش هایی را بر اساس نظرات مردم دریافت می کند : “بازدیدکنندگان شهر و ساکنان آن”.
به گزارش ارگان معماری:مجتمع مسکونی بوبشکو دارای 6 آپارتمان در 3 تراز می باشد که بر روی پارکینگ اتومبیل طبقه ی همکف قرار گرفته است. این ساختمان به 2 بلوک با 4 واحد در یک سمت و 2 واحد در سمت دیگر تقسیم شده و این دو قسمت توسط یک مسیر عبوری مرکزی از هم جدا شده اند.
اَرگان معماری می نویسد: در طراحی تادائو آندو شکوه زیادی دیده می شود و عملکرد چشم انداز تگزاس نیز به عنوان بخشی از برنامه موزه در نظر گرفته می شود. گالری هایی با مساحت 53 هزار فوت مربع طوری تغییر کرده اند که احساس مجسمه ها و نقاشی های باشکوه را در فضای فراوان به بازدیدکندگان بدهند و هرگونه احساس محدودیت را از بین ببرند.
به گزارش ارگان معماری:در مورد خانه باوینگر چیزی که مورد قبول همه ی افراد باشد، وجود ندارد؛ این خانه حتی درون و بیرونی مجزا از یکدیگر ندارد. فضایی که توسط دیوار سنگی حلزونی شکل آن ایجاد شده است، از گشودگی نسبی تا محصور بودن نسبی ادامه می یابد.
به گزارش ارگان معماری:زندگی سلامت موضوع اصلی مدرنیسم، در دهه 1920 بود؛ معماری سفید رنگ جدید، ضیافتی از هوای تازه، نور آفتاب و فضایی برای جسم انسان آزاد شده بود.
موزه هنر فورت ورث، اثر آندو، معمار برجسته ژاپنی، از معدود آثار او در خارج از ژاپن به شمار میآید. او با ظرافت و دقت خاصی طبیعت را وارد معماری میکند، چنان که گویی از ابتدا جداناپذیر بودهاند. با ارگان معماری همراه باشید تا با این شاهکار معماری بیشتر آشنا شوید.
ارگان معماری میگوید: هر چند که شکل گیری “معماری سفید” حاصل نظریات و آثار پنج معمار نیویورکی در دهه شصت و هفتاد و میلادی بوده است، اما در این میان وفاداری ریچارد مه یر به این نوع از معماری مهم ترین عامل تداوم و ماندگاری معماری سفید می باشد.
به گزارش ارگان معماری:آثار را در سبکی از معماری می توان طبقه بندی نمود که مختص معماران جنوب غربی ایالات متحده آمریکا و همخوان با شرایط جغرافیایی و طبیعت خاص این منطقه می باشد.