به گزارش ارگان معماری:کلیسای کلونی کارگری (COLONIA Guell) واقع در سانتا کولوما اسپانیا است. این شهر در 20 کیلومتری خارج از بارسونا قرار گرفته و حدود 7000 نفر جمعیت
دارد. از قرن بیستم به بعد این منطقه با رشد چشمگیری رو برو گردیده است.
در سال 1898، آنتونی گائودی به همراه Count Eusebi de Güell محلی را برای عبادت در نظر گرفته و شروع به ساختن یک کلیسا کردند. که البته به خاطر مسائل و مشکلات مالی، پروژه به اتمام نرسید. هنگامی که در سال 1915 کار متوقف شد، تنها برخی ازآن تکمیل شد، با این حال توسط یونسکو در لیست میراث جهانی قرار گرفت.
در سال 2002، توسط آنتونیو مورنو گونزالس (Antonio González Moreno) مرمت بنا انجام شد که البته با قسمت هایی از این مرمت، مخالفت هایی وجود داشت. آنتونی گائودی ای کُرنت (۲۵ ژوئن ۱۸۵۲ – ۷ ژوئن ۱۹۲۶) معمار کاتالونیایی از بزرگ ترین معماران دو قرن اخیر شناخته می شود. عمده ی شهرت او به خاطر سبک منحصر به فرد و غریب و بسیار شخصی آثارش در شهر بارسلون است. گائودی در منطقه ی تاراگونیا از ایالت کاتالونیا به دنیا آمد. پدر، پدر بزرگ و پدر جدش و همین طور خانواده ی مادرش، همه مسگر بودند. او تحصیلات دبیرستان را در سال ۱۸۷۰ در مدرسه ی «پیاریست» در رِئوس به پایان رساند و سپس به مدرسه ی معماری بارسلون رفت. خلق و خوی پرهیجان و استعداد سرشار او سبب پیشرفت سریع او شد، چنان که سالوادور تاراگوی محقق در مورد او می گوید: “همیشه تعلق خود به دیگ و تابه سازان را مهم می شمرد، و بارها گفت که توانایی اش در دیدن اشکال در فضا و عدم نیاز به رسم نقشه ی آنها از همین پیشینه ناشی میشود.” گائودی در دو سال آخر تحصیل در پروژه های متنوعی با معماران بزرگی از جمله فرانسیس دل ویلار و فونتسره (Fontseré) کار کرد و در سال ۱۸۷۸ مدرک معماری خود را دریافت کرد و دفتری در بارسلون باز کرد. در همان سال نقشه ی نمایشگاه بینالمللی «ماتارو» در پاریس را تهیه کرد. در سال ۱۸۸۳ گائودی کار روی طرح کلیسای جامع خانواده ی مقدس (ساگرادا فامیلیا) در بارسلون را آغاز کرد، کاری که تا پایان عمر دست از آن نکشید. بین سال های ۱۸۹۰ تا ۱۸۹۴ به اندلس سفر کرد و بناهایی در این منطقه ساخت که تأثیری عمیق بر بافت معماری شهرهایی چون لئون و آستوریا گذاشت.
اولین جایزه ی تالار اجتماعات شهری بارسلون، در سوم سپتامبر ۱۹۰۱ برای عمارت کاسا کالوِت به گائودی اهدا شد. همچنین در ۱۹۱۰ در نمایشگاه هنرهای زیبای پاریس موفقیت فراوانی به دست آورد. یک سال بعد با ابتلا به تب مالت وضع مزاجیش تحلیل رفت و به شدت مریض شد، با این وجود گائودی زنده ماند. وی بیشتر وقتش را صرف اتمام طرح کلیسای خانواده ی مقدس کرد، هرچند با شروع جنگ جهانی اول اوضاع اقتصادی بارسلون نامساعد شد و اجرای طرح های گائودی نیز متوقف گشت.
و اما در مورد فرآیند ساخت و ساز COLONIA Güell، آنتونی گائودی از مجموعه ای از تکنیک ها و جزئیات معماری استفاده کرده بود که بسیاری از آنها بعدا در پروژه ای با عنوان (tour-de-force) در بارسلونا برای خانواده ای مقدس مورد استفاده قرار گرفت. مصالح بنا؛ آجر و موزاییک بود که بطور فوق العاده ای از آنها استفاده شده بود. فرم بنا کاملا سنتی و به نوعی محصولی بود که به فضاهای داخلی و خارجی توجه فراوان کرده بود و با حساسیتی خاصی از نور کنترل شده در بنا بهره گرفته بود. سقف بنا که دارای طرحی از کلیسای سازمان ملل متحد است ، در هنگام نزدیک شدن به ساختمان فقط می توان یک سطح صاف را درک کرد. صافی آن به صورت مایعی در زیر حجم است که به نظر می رسد، در حرکت مداوم در داخل دید ما است. این پروژه دارای یک رابطه کاملا راحت با طبیعت است و این در حالی است که این پروژه به عنوان بستری آزمایشی برای گائودی می باشد.
رتبه بندی شهرهای یک تلاش خطرناک است. هنگامی که این زمین بزرگ و 7.6 میلیارد ساکن آن هرگز به چیزی جز یک توافق نرسید چه می تواند عینی و منصفانه باشد؟ با این حال شرکت مشاوره بین المللی Resonance Consultancy چالش هایی را بر اساس نظرات مردم دریافت می کند : “بازدیدکنندگان شهر و ساکنان آن”.
به گزارش ارگان معماری:والدن 7 از نخستین پروژه های بلندپروازانه ی اجرایی ریکاردو بافیل است که به بسیاری از مشکلات زندگی شهری مدرن پرداخته است. این بنا مستقر در نزدیکی خرابه کارخانه سیمان قدیمی واقع شده و در سال 1975 میلادی، در اسپانیا ساخته شد.
این کلیسا واقع درشهر اسلو در کشور نروژ می باشد. این کلیسا توسط معماران اتریشی در سال 1998 طراحی شد و در سال 2002 افتتاح گردید. این مکان ابتدا به عنوان آموزشگاهی در روزهای یکشنبه به عبادت کنندگان اجاره داده می شد و همچنین به عنوان کلیسا نیز فعالیت می کرد.
ساختار این کلیسای مجلل، هماهنگی جالبی از سبک باروک و سبک نئو کلاسیک داره، ساختش از سال ۱۷۷۵ میلادی شروع شده و حدود ۱۲۳ سال طول کشیده . برای ساخت قسمت داخلیش از سنگ های مرمر رنگارنگ استفاده شده و منبت کاریهای بسیار استثنایی و زیبایی داره
به گزارش ارگان معماری:انریک میرالس معمار صاحب نام اسپانیایی، در مدت زمانی کوتاه توانست زبان شخصی خود را فراتر از کلیشه ها و چهارچوب های معماری اروپا معرفی کند و تاثیر عمیقی بر معماری نسل جدید معماران اسپانیا داشته باشد.