به گزارش ارگان معماری: رنزو پیانو که جزو پیشگامان بزرگ عرصه ی معماری جهان است، در سال 1937 در شهری جنوب ایتالیا و در خانواده ای معمار متولد شد. پدر، برادر و چهار عموی وی، پیمان کار ساختمان بودند، بدین منظور طبیعی بود که او نیز این راه را پیش بگیرد. رنزو تحصیلات خود را در دانشگاه پلی تکنیک میلان گذراند و در دوران دانشجویی، مرتب از پروژه های ساختمانی پدرش بازدید می کرد این بازدید ها تجارب علمی و کاربردی زیادی را برایش به ارمغان آورد. همچنین به عنوان یک دانش آموز زیر نظر گروه مهندسی در فلورانس ایتالیا شروع به کار نمود.
در واقع آثار پیانو با تکنولوژی روز معماری همراه است ولی ریشه و اصل کارش، نمایانگر فلسفه و معماری کلاسیک ایتالیا می باشد. در ادامه بین سالهای ۱۹۶۵تا ۱۹۷۰ تجربه های فراوانی توسط مسافرتهای دانشجوئی به آمریکا و بریتانیا به دست آورد و در این میان بود که با جیمز پرو آشنا شد و این دوستی تاثیر بسیاری در حرفه ای شدن پیانو داشت.
در سال 1980 نیز دفتر فنی و کارگاه اش در پاریس و جنوآ ایتالیا شکل گرفت و اکنون بیش از 100 معمار و متخصص، ذر بخش های مختلف شرکت مشغول به کار هستند.
– مدال طلا از انستیتو سلطنتی معماران بریتانیا، انگلستان، 1989
– جایزه Cavaliere di Gran Croce از هیئت دولت ایتالیا، رم، ایتالیا، 1989
– جایزه کیوتو، ایناموری فوندیشن، کیوتو، ژاپن، 1990
– عضویت افتخاری دانشکده هنر و تحقیقات آمریکا، آمریکا، 1994
– از طرف یونسکو به عنوان سفیر معماری حسن نیت معرفی شد ، 1994
– جایزه میکل آنژ از رم، ایتالیا، 1994
– جایزه اریز موز ، آمستردام، هلند، 1995
– جایزه معماری پریتزکر، کاخ سفید، واشینگتن، آمریکا، 1998
– معمار دانشکده ملی سن لوکا، رم، ایتالیا، 1999
– مدیر کل مرکز ملی de la Légion d’Honneur، فرانسه، 2000
– سلطان معماری، ونیز، ایتالیا، 2000
– جایزه لئوناردو، رم، ایتالیا، 2000
– جایزه وکسنر، مرکز هنر وکسنر، کلومباس، اوهایو، آمریکا، 2001
نوآوری و خلاقیت در گستره طراحی رنزو پیانو
در ادامه با وجود اینکه عمده فعالیت های این معمار در باب معماری ساختمان می باشد اما در جنبه های دیگری از طراحی نیز فعالیت داشته است. در ادامه تصاویری از مبلمان داخلی طراحی شده توسط ویف همانند میزها و صندلی ها را مشاهده می کنید. همان طور که اشاره شد مصالحی مثل چوب بیش ترین کاربرد را در طراحی های وی داشته است. وی اولویت را در سادگی و شفافیت می بیند و به دنبال فرم های پییچیده نمی باشد. او از حجم های ساده ولی کاربردی بهره می برد. نحوه اتصالات نیز از قسمت هایی است که رنزو پیانو به آن توجه کرده است.
به گزارش اَرگان معماری به نقل از وب سایت هادی تهرانی: هادی تهرانی در سال 1954 در تهران متولد شد.وی به مدت شش سال در ايران زندگي كرد و در سال 1960 به همراه خانوادهاش به آلمان رفت. پس از گذراندن دوران دبيرستان، در سال 1977 تحصيلات خود را در رشته معماري در دانشگاه صنعتي (براونشوايك) آغاز و تا سال 1984 در اين رشته به تحصيل پرداخت. پس از آن مدتي در مدرسه عالي (آخن) تدريس كرد و همزمان روي پروژههاي معماري كار ميكرد.
به گزارش پایگاه معماری اَرگان: نتایج پژوهشی که چند سال پیش، موسسه “طراحی شهری” بریتانیا انجام داد و در آن با روش دلفی از 3000 متخصص شهرسازی در سطح بینالمللی نظرسنجی کرد گویای نقش غیرقابل انکار راپاپورت و نظریات او در دوران معاصر است.نتایج این نظرسنجی، نام راپاپورت را در لیست 26 نویسنده برتر دنیا در نیمه دوم قرن بیستم قرار داد و کتاب «جنبه های انسانی شکل شهر» او نیز جزء 34 کتاب مرجع برتر حوزه شهرسازی شناخته شد.
اَرگان معماری می نویسد: اولین اثر معماری وی در ایران، طراحی و ساخت آرامگاه بوعلی سینا در همدان است. وی این آرامگاه را در ۲۵ سالگی طراحی کرد. هوشنگ سیحون، استاد دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بود و یک دوره ریاست این دانشکده را بر عهده داشت.
پایگاه معماری ارگان می نویسد: شیخ بهاء الدین ، محمدبن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی دانشمند بنام دوره صفویه است. اصل وی از جبل عامل شام بود. بهاء الدین محمد ده ساله بود که پدرش عزالدین حسین عاملی از بزرگان علمای شام بسوی ایران رهسپار گردید و چون به قزوین رسیدند و آن شهر را مرکز دانشمندان شیعه یافتند، در آن سکنی گزیدند و بهاءالدین به شاگردی پدر و دیگر دانشمندان آن عصر مشغول گردید.
به گزارش اَرگان معماری: محمد کریم پیرنیا با ذکر اینکه من در اصل نائینی هستم و از بدو تولد تا بعد از دوره دبیرستان در یزد اقامت داشتم .خانه ما در محله یوزداران یزد در محلی به نام جنگل بود .
به گزارش ارگان معماری:زَها حدید در سال ۱۹۵۰ در بغداد در خانوادهای روشنفکر و مسلمان متولد شد. او تحصیلات دوران ابتدایی را در یکی از دیرهای کاتولیک فرانسویزبان بغداد سپری کرد. پس از آن، بهسبب جوّ فرهنگی خانواده، با حمایت والدینش و روابط گستردهشان به آرزوی ایام کودکیاش تحقق بخشید و بعد از گذراندن دورة ریاضیات در دانشگاه امریکایی بیروت (۱۹۶۸ـ۱۹۷۱) به مدرسة معماری AA۱ لندن رفت و بدین ترتیب وارد دنیای مردانة معماری شد. او دربارة ایام کودکیاش چنین میگوید: «من یک عرب عراقیام و هرگز نمیتوانم روزهای زیبایی را که در وطن داشتم از ذهنم بیرون کنم. کودکی من در آنجا در میان منابع سرشار انسانی و تاریخی به رویا شبیه است. مدرسة ما لابهلای علفزارها و در دل طبیعتی سبز بود که امروز از آن فقط خرابههایی برجاست… شهر بغداد در آن ایام پر از آدمهای عجیب با ملیتها و مذاهب مختلف بود و پرورش در این محیط پر از تجربههای متفاوت شانس بزرگی برای من بود
عبدالعزیز فرمانفرمائیان متولد سال 1299 جزو نخستین نسل از معماران تحصیل کرده ایرانی در خارج از کشور به شمار می رود. وی دوران تحصیل خود را در دانشکده “بوزار” پاریس گذراند و سپس به ایران بازگشت.
به گزارش ارگان معماری:چارلز کورآ در سال ۱۹۳۰ در حیدر آباد هند متولد شد و تحصیلات خود را در دو دانشگاه می شی گان و انستیتو تکنولوژی ماساچوست به دست آورد و سپس دفتر شخصی اش را در بمبئی تاسیس نمود. کارهای کورآ در هند یک پیشرفت، درک و هماهنگی ظریف با معماری معاصر دارد که در عین حال به هیچ عنوان غربی نیست و در کارهای اول خود سعی داشت در محیط پیرامونی مدرن جایگاه کارهای خودش را کشف کند. وی همچنین در کارهایش سعی در جستجوی جوابی به مشکلات جهان سومی نیز داشت.
ارگان معماری:بهرام شیردل از بزرگان معماری ایرانی است که در سال 1333 در تهران چشم به جهان گشود. وی مدرک کارشناسی خود را در سال 1978 از دانشگاه تورنتو کانادا دریافت نمود ودر سال 1982 دروه تحصصی معمار خود را در آکادمی هنری کرنبورک در اسلات میشیگان گذراند. از اساتید برجسته بهرام شیردل می توان به دنیل لیبسکیند اشاره کرد.
به گزارش ارگان معماری:اسکار نیمایر ریبریو دی آلمیدا سوارس فیلو، متولد 15 دسامبر 1907 در شهر ریو دوژانیرو برزیل می باشد. وی در دانشگاه Escola Nacional (دانشگاه فدرال ریو دوژانیرو) فارق التحصیل شده و اولین دفتر معماری خود را در کارگاه تایپوگرافی (حروف چینی) پدرش افتتاح کرد. وی به عنوان مشهورترین معمار برزیلی و یکی از صاحب سبک ترین معماران جهان ،علی الخصوص به خاطر شهر برازیلیا شناخته می شود. وی یکی از چهره های کلیدی در توسعه معماری مدرن به شمار می رود. او در سال 1960 به خاطر طراحی مقر سازمان ملل در شهر نیویورک به شهرت جهانی رسید.کشف وی از نحوه ساختار زدایی و استفاده از بتن در فرم های پیچشی در اواخر قرن 20 و اوایل قرن 21 بسیار تأثیرگذار بوده است.
به گزارش ارگان معماری:نظام عامری در آبان ماه سال ۱۳۰۵ در تهران متولد شد، وی فرزند شیخ خزعل (از حاکمان جنوب ایران) بود از همان دوران کودکی تحت مراقبت بوده و زندگی پر فراز و نشیبی را تجربه کرده است. وی پس از گذراندن تحصیلات پایه ای خود برای دریافت مدرک دیپلم به انگلستان رفته و پس از مدتی برای تحصیل در دانشگاه عازم آمریکا شد. او ابتدا در رشته هنر در دانشگاه کِنت (kent university)، ایالت اوهایو تحصیلات خود را آغاز کرد، و بعد از مدتی به معماری علاقه مند شد و در این رشته ادامه تحصیل داد.
به گزارش ارگان معماری:خواهران ایرانی آمریکایی حریری، به عنوان معماران برتر جهان در سال 2004 و 2012 شناخته شده اند. خواهر بزرگ تر مژگان حریری در سال 1955 در ایران متولد شد.